Whisky Bulleit 95 RYE

Restaurant Bar Il Bocconcino – Bulleit Bourbon este o marcă de whisky bourbon drept din Kentucky. Produsă la Distileria Kirin Brewing Four Roses din Lawrenceburg, Kentucky, pentru conglomeratul de băuturi Diageo. Se caracterizează printr-un conținut ridicat de secară pentru un bourbon și are vârsta de cel puțin șase ani.

Ingrediente

  • 50 ml Bulleit Bourbon Whiskey
  • 15 ml sirop de zahar
  • 8-10 frunze de menta
  • 1 spring de menta

Mod de preparare

Într-un pahar Julep Cup, adăugați 8-10 frunze de mentă proaspătă, apoi 15 ml de sirop de zahăr și 50 ml de Bulleit Bourbon Whiskey. Completați paharul cu gheață zdropită și amestecați cu lingura de bar.

Se decorează cu un spring(crenguță) de mentă proaspătă.

Tips & Tricks

Înainte de a pune crenguța de mentă în paharloviți ușor de corpul paharului.

Pentru a trezi notele de prospețime din mentă.

Mai multe despre

În 1987, Thomas E. Bulleit jr. și-a îndeplinit visul de a reînvia o veche rețetă de bourbon a familiei, înființând compania de distilare Bulleit.

Bunicul sau, Augustus Bulleit, făcea whisky de secară încă din 1830După dispariția misterioasă a acestuia în 1860producția de bourbon a fost dată uitării pentru mai bine de un secol.

Bulleit Bourbon este astăzi distilat și învechit conform tradițieiîn butoaie carbonizate, iar conținutul ridicat de secară îi conferă un caracter puternic și un gust fin, apreciat de pasionați.

Un bourbon uimitor, care a obținut medalia de aur la San Francisco World Spirits Competition în 2012 și poate fi servit simplu, sau într-un cocktail.

Aspect: chihlimbar auriu.

Miros: de coajă de portocale, cu note lemnoase și dulci, de vanilie.

Gust: complex, de portocale și nucșoară, cu straturi condimentate și dulci, de sirop de arțar și caramel. Finish-ul lung și rafinat, aduce pe palat indicii de tutun și vanilie.

Comanda whisky popesti leordeni