Livrare pizza

Deși traversăm vremuri imprevizibile, diferite față de ce trăim de obicei în această perioadă, un lucru este sigur.

Noi livrăm cea mai bună pizza din Popești-Leordeni.

Pentru că ne dorim să-ți poți petrece mai mult timp cu cei dragi și să te știm în siguranță, Il Bocconcino îți livrează pizza preferată la tine acasă în condiții de maximă siguranță.

Ce pizza poți comanda?

Alegeți pizza dumneavoastră favorită dintr-o gamă largă și diversificată de pizza. Îți confirmăm că pizza pe care o alegi va fi proaspăt pregătită și livrată la tine acasă în cel mai scurt timp, oferindu-ți posibilitatea să savurezi pizza caldă alături de familie și prieteni.

Preferi pizza cu multă carne? Recomandarea noastră este:

Preferi pizza cu multe legume? Recomandarea noastră este:

Preferi pizza cu carne de pui sau pește? Recomandarea noastră este:

Il Bocconcino – Livrare pizza Pe gustul tău

Oricare ar fi alegerea ta, te asigurăm că vei avea parte de cea mai bună pizza din Popești-Leordeni. Pizza îți va fi livrată în condiții de siguranță, fără să intre în contact cu niciun factor extern pe toată durata livrării. Comandă acum și beneficiezi de livrare pizza gratuită în Popești-Leordeni.

Intră pe ilbocconcino.ro, și comandă acum Pizza ta favorită, iar noi o livrăm la tine acasă în cel mai scurt timp.

NOU!!! Descarcă acum aplicația Il Bocconcino cu comandă online disponibilă în Google Play și AppStore. Oferim livrare gratuită în Popești Leordeni la comenzi minime de 50 lei, iar în Sectorul 4 la comenzi minime de 150 lei. Ne asigurăm  preparatele sunt ambalate corespunzător și livrate cât mai rapid pentru a  bucura de gustul lor în totalitate. Nu uita sa ne urmaresti pe paginile noastre de FACEBOOK si INSTAGRAM.

 

Pizza Pollo e Funghi

Pizza Popesti Leordeni

Pizza il Bocconcino

Pizza a la Diavola (Ventricina)

pizza carnivora

Pizza alpina