Johnnie Walker Old Fashioned

Restaurant cu livrare Il Bocconcino. Johnnie Walker este o marcă de whisky scoțian, deținută acum de Diageo, care își are originea în burghia scoțiană a Kilmarnock, în estul Ayrshire. Marca a fost înființată pentru prima dată de băcăuanul John Walker.

Ingrediente

  • 40 ml Johnnie Walker Black Label Scotch Whisky
  • 1 dash Angostura bitter
  • 1 cub de zahar brun
  • 1 splash apa carbogazoasa
  • 1 sprig de rozmarin

Mod de preparare

Luati cubul de zahar si puneti in paharul Old Fashioned, adaugati peste cubul de zahar un dash(5-6picaturi) de Angostura bitter, apoi adaugati un splash (5ml) de apa carbogazoasa. Amestecati cu lingura de bar pana se topeste putin cubul de zahar, apoi turnati peste 40 ml de Johnnie Walker Black Label. Completati paharul cu gheata cuburi si amestecati cu lingura de bar timp de 30 de secunde.

Se decoreaza cu un sprig(crenguta) de rozmarin.

Tips & Tricks

ABV: 34,48%

Cantitatea: 40ml

Sezon: Tot anul

Tip: World Class Cocktails

Mai multe despre

John Walker s-a născut la 25 iulie 1805.

Tatăl său fermier a murit în 1819, iar familia a vândut ferma.

Administratorii lor au investit veniturile, 417 lire sterline, într-un depozit italian, magazin alimentar și magazin de vinuri și băuturi spirtoase de pe High Street din Kilmarnock, Ayrshire , Scoția.

Walker a gestionat segmentul de băcănie, vin și băuturi spirtoase în adolescență în 1820. Legea privind accizele din 1823 a relaxat legile stricte privind distilarea whisky-ului și a redus, cu o sumă considerabilă, taxele extrem de grele la distilarea și vânzarea whisky-ului.

Până în 1825, Walker, un teetotaler, vindea băuturi spirtoase, inclusiv rom, coniac, gin și whisky.

Restaurant cu livrare Il Bocconcino – Popesi Leordeni.

Whiskey Johnnie Walker black label