Il Bocconcino COVID-19

UPDATE 15.03.2021 Restaurantul Il Bocconcino este închis din cauza restricțiilor impuse de CMBSU.

Avem plăcerea de a vă anunța că Restaurantul Il Bocconcino – Popesti Leordeni este DESCHIS atât la interior cât și pe terase.

Trebuie însă să precizăm că doar 30% din capacitatea maxima a restaurantului este disponibilă conform deciziei adoptate de Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă.

Așadar vă informăm că avem în vedere toate MĂSURILE NECESARE PREVENȚIEI CU VIRUSUL COVID-19 și vă asigurăm că tratăm curățenia cu maximă seriozitate! De aceea totul este curățat și dezinfectat în mod constant, începând de la interiorul restaurantului, grupurile sanitare; și până la mese, uniforme, veselă.

Purtarea măștii în incinta restaurantului si pe terase este OBLIGATORIE atât pentru clienți cât și pentru personal. Odată ajunși la masa rezervată vă puteți da masca jos pentru a savura preparatele comandate.

Activitatea restaurantului se desfășoară între orele 11:00-23:00.

Așteptăm REZERVĂRILE DUMNEAVOASTRĂ la numerele de telefon 0771 209 036 și 0771 207 676.

Il Bocconcino – Popesti Leordeni vă așteaptă cu terase încălzite.

DOREȘTI SĂ FACI O COMANDĂ ONLINE? Nimic mai simplu!! Descarcă APLICAȚIA IL BOCCONCINO disponibilă pe mobil în magazinul GOOGLE PLAY. Te înregistrezi cu EMAIL, NUMĂR DE TELEFON și ADRESA DE LIVRARE. Adaugi mâncarea ta favorită în coșul de cumpărături și plasezi comanda. Beneficiezi de Livrare Gratuită în Popești Leordeni la comenzi minime de 50 lei, iar în Sectorul 4 la comenzi minime de 150 lei.

Apreciază pagina noastră de FACEBOOK si INSTAGRAM și primești zilnic recomandări cu preparatele noastre delicioase.

Vă mulțumim!

Restaurant Il Bocconcino – Popesti Leordeni

de ce sa alegi Il Bocconcino