Comandă online Porchetta

Comandă Porchetta online prin aplicația Il Bocconcino.

Porchetta

Porchetta este o friptură de porc dezosată, grasă și umedă, de tradiție culinară italiană. Carcasa este deconectată, aranjată cu grijă umplută cu ficat, fenicul sălbatic, toată grăsimea și pielea încă stropite și / sau prăjite, în mod tradițional pe lemn timp de cel puțin 8 ore.

Porchetta este de obicei foarte sărată pe lângă faptul că este umplută cu usturoi, rozmarin, fenicul sau alte ierburi, adesea sălbatice. Porchetta a fost selectată de Ministerul italian al Politicii Agricole, Alimentare și Silvice ca un produs agroalimentare tradițional.

Deși populară în întreaga țară, porchetta își are originea în centrul Italiei, Ariccia (în provincia Roma); fiind orașul cel mai strâns asociat cu acesta. În altă parte, este considerat un fel de sărbătoare.

În toată Italia, porchetta este de obicei vândută de pichetari cu camionetele lor tipic vopsite în alb; în ​​special în timpul expunerilor publice sau de sărbători și poate fi servită într-un panino. Este o mâncare de stradă obișnuită în Roma și Lazio servită ca umplutură pentru pizza bianca. De asemenea, se consumă ca fel de mâncare din carne în multe gospodării sau ca parte a unui picnic.

NOU!!! Descarcă acum aplicația Il Bocconcino cu comandă online disponibilă în Google Play și AppStore. Oferim livrare gratuită în Popești Leordeni la comenzi minime de 50 lei, iar în Sectorul 4 la comenzi minime de 150 lei. Ne asigurăm  preparatele sunt ambalate corespunzător și livrate cât mai rapid pentru a  bucura de gustul lor în totalitate.

Comandă online Porchetta, îl găsești în meniu la .

Poftă bună!

 

Porchetta Restaurant Bistro Popesti

Porchetta