Comanda Online cu Il Bocconcino

Comanda Online Popesti Leordeni. Restaurantul Il Bocconcino anunță oficial lansarea aplicației pentru comenzi online.

Descarcă acum aplicația Il Bocconcino disponibilă pe Google Play ( http://bit.ly/3ae1nqM ) și comandă preparatele tale preferate de pe www.ilbocconcino.ro

Va invitam sa incercati cea mai buna pizza sau cele mai bune paste din oras preparate numai cu ingrediente de calitate importate direct din Italia. Gustul unic este dat de atenția pe care o avem atunci cand gătim fiecare preparat, precum si experienta Chefilor. Am pus in meniul nostru de livrare pizza, paste, risotto, cartofel, specialităti de pui, porc si vită, fructe de mare, insoțite de garnituri delicioase, dar si băuturi pe care nu le găsiți oriunde, vinuri de cea mai bună calitate, bere artizanală sau răcoritoare speciale.

Oferim livrare gratuită în Popești Leordeni la comenzi minime de 50 lei; iar în Sectorul 4 la comenzi minime de 150 lei. Ne asigurăm  preparatele sunt ambalate corespunzător; și livrate cât mai rapid pentru a  bucura de gustul lor în totalitate.

Comanda Online Popesti Leordeni. Este foarte simplu, ai toate detaliile in imaginiile din dreapta!

 

Aplicatie comanda online pentru mobil

Comenzi online Popesti Leordeni

Dragi oaspeti, Il Bocconcino este un restaurant unic in Bucuresti, unde mancarurile sunt preparate cu mare grija ca-n Italia, cu ingrediente importate de cea mai buna calitate.

Adresa

Program

Luni 11:00 - 23:00
Marti 11:00 - 23:00
Miercuri 11:00 - 23:00
Joi 11:00 - 23:00
Vineri 11:00 - 23:00
Sambata 11:00 - 23:00
Duminica 11:00 - 23:00